söndag 27 september 2009

GALLERIAN BLIR VERKLIGHET!



Välkomna till Norrtäljes nya galleria!


Det har varit många som undrat vad som ska hända med JC:s gamla lokal. Gode gud låt det inte bli ett försäkringsbolag eller en mäklarfirma till. Känns som de invaderat stan på sista tiden. Nej vi Norrtäljebor vill ha mer shopping, bättre utbud och känslan av en levande affärsgata där det händer lite saker.



Jag har själv hört snacket och varit med i en del heta diskussioner om kontorens vara eller icke vara i stadskärnan. Och någonstans där emellan föddes vår ideé att starta butik i Norrtälje. Att bli med butik är inte så enkelt som man tror. Jag har haft min trädgårdsbutik i sex år och vet att det kan vara både arbetskrävande och ensamt att driva något själv. Här i Bergshamra sammarbetar vi, jag och Signes Gårdsbutik, för att få mer inspiration i vårt arbete och samtidigt erbjuda ett större utbud. Tillsammans är vi starkare och kan även hålla våra kostnader nere med bla gemensam annonsering och liknande. För hur man än vänder och vrider på saker så handlar affärer om att hålla nere kostnaderna för att kunna leva på intäkterna. I våra diskussioner var vi helt överens om att vi skulle starta en butik tillsammans men samtidigt behålla vår individualitet. Förslaget blev att öppna två butiker i en gemensam lokal. Letandet startade och vi kollade runt i stan efter en lämlig lokal men hitta först ingen som kändes bra. Antingen var de för stora eller för små. Tillslut hamnade vi på visning i JC-lokalen, som vi då ansåg var på tok för stor och dyr men det kostar inget att gå på visning. Väl inne kom ideén som ett brev på posten. Om vi bara ser fördelar med sammarbete kanske andra känner lika dant. Tankar på en Galleria tog fart och nu står vi här med en stor lokal som vi ska fylla med härliga butiker. Otroligt hur saker och ting bara uppenbarar sig mitt framför näsan.

Så nu önskar vi alla välkomna till den nya Gallerian. Vill ni vara med och kanske driva en egen butik kontakta oss gärna via mail så skickar vi prospektet. Här finns rum för allt möjligt:)


Mvh Matildas Trädgård & Signes Gårdbutik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar