tisdag 29 september 2009

LITE OM MATILDAS



Matildas Trädgård... En oas för trädgårds entusiaster..

Vi har under årens lopp utvecklats till en underbar liten trädgårdbutik på landet med allt från inredning för uterummet och glasverandan till svenskodlade perenner, buskar och träd. Vill man ha det där lilla extra eller hitta udda saker till sin trädgård är det hit man ska åka. Butiken är öppen mellan april-september och ligger i Bergshamra utanför Norrtälje.



Lisa-Matilda har under årens lopp skapat ett eget konsept i sin butik. Hon ser trädgården som ett eget rum som kan inredas och piffas till med mer än bara växter. För henne är trädgården en källa av inspiration, något lekfullt magiskt och grönskande, hoppfullhet som ger oss lugn och ro rätt in i själen. Poetiskt? Ja precis så är det för Lisa-Matilda.. Trädgård är så mycket mer än bara en rabatt..


Ute i Bergshamra är alla välkomna... När det blir varmt och gräset är grönt brukar våra älskade små vänner komma på besök och förgylla vår och framför allt barnens tillvaro i trädgården. Det är en fröjd att se tuppen Sture och hans pullor ströva fritt i trädgården samtidigt som Ninis alltid blir glad för nyplockade maskrosor från ivriga barnhänder. Vi har en hel del evenemang varje år så kolla in på vår hemsida för aktuell information.. http://www.matildastradgard.se/

Färgglatt och blommigt MATILDAS favoriter..
Jag älskar färg och form. Det finns inget som kan göra mig så glad som en harmonierande kaskad av allsköns färgdemonstration. Att våga med färg är inspirerande men kräver en del kunskap i färglära och känsla för form. Den nya folklore och romantiktrenden ligger precis rätt för min idé om att våga mer och få en varm ombonad känsla från mormors tid. Galet färgglatt och blommiga grälla textilier är mina favoriter..


Butiken i Norrtälje kommer att innehålla mer inredningsdetaljer, krukväxter och arrangemang. Vi kommer även att utveckla vår styling och trädgårdsdesignservice och erbjuda hembesök...
Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar